© Malkara Medya 2020

Jandarma, Edirne'de Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, skunk maddesi ele geçirme miktarında Türkiye genelinde ilk sırada bulunduğu belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, Edirne jandarma, sorumluluk bölgesinde yaptığı çalışmalarda uyuşturucuyla mücadelede büyük başarı elde etti.

2018 ve 2019 yıllarında skunk maddesi ele geçirme miktarında Türkiye birincisi olan jandarma ekipleri, aynı dönem içerisinde sentetik ecza miktarında ikinci, kenevir bitkisinde ise üçüncü sırada yer aldı.

Aynı dönemde yapılan operasyonlar sonucunda 2 ton 363 kilogram skunk ile 4 kilo 697 gram eroin, 119 bin adet uyuşturucu hap ile 1 milyon 237 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 843 operasyonda 1030 şüpheliye adli işlem yapıldı, 128 şüpheli de tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER