© Malkara Medya 2020

Malkaralı Muammer Demirci’nin Başarı Öyküsü

Malkaralı Muammer Demirci başarı basamaklarını adım adım tırmanırken hayallerine ve hedeflerine her geçen gün daha da yaklaşıyor.

Modellik ve Oyunculuk sektöründe yeni yüz olan ve başarılı projeleri ile bu sektöre adım atan Muammer Demirci ile özel bir röportaj yaptık. Demirci, İiçemizin tek yerel gazetesi Saygın Malkara’ya özel açıklamalarda bulundu. Model ve Oyuncu Muammer Demirci ile yaptığımız röportajın tüm ayrıntılarını sizlere aktardık.

MUAMMER DEMİRCİ KİMDİR?

 “15 Eylül 2001 tarihinde Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde doğdum. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimimi İstanbul’da tamamladım. Kendimi geliştirmek adına farklı aktivitelere katıldım ve özellikle fitness yapmaya başladım.

YARI FİNAL BAŞARISI-DEFİLELER-REKLAM FİLMLERİ

 2020 yılında BEST Model yarışmasına katıldım ve yarı finale kalmayı başardım. Modellik kariyerim bu yarışmadan ve aldığım eğitimlerden sonra daha da hızlandı. Defilelerde, takım elbise çekimlerinde ve reklam filmlerinde yer almaya başladım.

KIRMIZI ODA VE KARDEŞLERİM

Tüm bunların ardından kariyerimde modellik ve oyunculuk üzerinde adımlar atmaya başladım. Hem modellik hem de oyunculuk yapmaya başladım. İlk deneyimim TV 8 ‘de yer alan Kırmızı Oda ve ATV’de devam eden Kardeşlerim dizilerinde özel tip olarak sahne aldım.

Şuan da Antalya’da yabancı dil eğitimi alıyorum. Dil eğitimimin ardından da yurtdışında oyunculuk eğitimi almayı hedefliyorum.

ÇOCUKLUK HAYALİM

Çocukluk hayalim olan modellik ve oyunculuk adına adım attığım ve yavaş yavaş bu yolda sağlam adımlarla ilerlediğim için çok mutluyum. Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri olmayı çok istiyorum ve buna inanıyorum.”

Soru: Modellik ve Oyunculuk alanında örnek aldığınız biri veya birileri var mı?

-Evet yıllardır hepimizin bildiği modellikten oyunculuğa geçen isimler var Burak Özcivit, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ,Çağtay Ulusoy. Bu isimleri örnek alıp onlar gibi başarılı olmaya çalışıyorum.

Soru: Ailenizde daha önce bu sektörlerde deneyimi olan, çalışmış olan var mı?

-Hayır, ailemde hatta geçmişten bu güne sadece ben ilgi duydum. Şuan sadece hem oyunculuk hem modellik ben yapıyorum.

Soru: Sevdiğiniz renk nedir? Hobileriniz ve Fobileriniz nelerdir?  

-Sevdiğim renk siyah sürekli her gün siyah giyebilirim hiç sıkılmam. Hobilerim futbol, yüzmek, bisiklet, dans, halk dansları. Fobilerim yok diyebilirim.

Soru: Kimsenin bilmediği bir yönünüz var mı?

-Kimsenin bilmediği bir yönüm aslında yok. Ben ne olmak istiyorsam, ne yapmak istiyorsam açık bir şekilde ilerlemişimdir. Her zaman yaptığım iyi işleri de bazen hatalarımı da herkes görmüştür gizlediğim veya kimsenin bilmediği bir yönüm yok.

Soru: Devam eden projeleriniz var mı?

-Evet, var. 2021 BEST Model yarışmasına hazırlanıyorum. Tekrardan dizi görüşmelerim oluyor, sunumlar oluyor. Kapadokya’da dış çekim teklifi aldım. Aynı zamanda da şehir dışında da güzel işler yapıyoruz. Daha iyi projeler de olacak, umarım onları da ileride açıklarız.

Soru: Ailenizden bahseder misiniz?

-Ailem 5 kişilik çekirdek aileden oluşuyor. 2 kız kardeşim var. Biri yurt dışında diğeri de Tekirdağ Malkara’da yaşıyor. Annemin mesleği aşçılık, babamın mesleği de metal ve kaynak tasarımı.

Soru: Sizi bu süreçte yalnız bırakmayan, destek olan ve  teşekkür etmek istediğiniz birileri var mı?

-Bu süreçte beni yalnız bırakmayan sürekli bana manevi desteği olan öncelikle Tekirdağ Malkara’ya teşekkür ediyorum. Gerek ağabeylerim gerek kardeşlerim sosyal medyadan güzel mesajlar ile destek oluyorlar. İstanbul’daki arkadaşlarım, ağabeylerim ve kardeşlerim de sürekli daha iyi işler yapacağımı daha iyi konumda olacağımı söyleyip beni motive ediyorlar. Tüm bu süreçte beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.

Bizde Malkara Medya Ailesi olarak; başarılı, genç ve azimli Malkaralı Model ve Oyuncu Muammer Demirci’ye kariyerinde başarılar diliyoruz.

Haber - (Ömür Çolak / Saygın Gazetesi)

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER