
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı 103. yılında yurdun dört bir yanında olduğu gibi Malkara’da da kutlandı.
19 Mayıs Cuma 2022 günü sabahı saat 10.00’da Atatürk Anıtı önündeki törene; Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Başsavcısı Ogün Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, İlçe Emniyet Müdürü İsa Karasu, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen İsmail Erdoğan, Malkara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Gaziler, öğrenci grupları ve vatandaşlar katıldı.
Program, Malkara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve müteakiben İstiklal Marşımız söylenerek bayrağımız göndere çekilmesiyle başladı.
ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE DİNLENDİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Kutlama programı devamında öğrencilerin okuduğu “Şiirler, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata'ya Cevabı” alkışlar eşliğinde törene katılanlar tarafından büyük bir beğeniyle dinlendi.
ÖDÜL TÖRENİ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlama programı çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Başsavcısı Ogün Durmuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç tarafından verildi.
GÖSTERİLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Malkara İlçe Spor Merkezi öğrencilerinin “TAEKWONDO GÖSTERİSİ” ile Halk Eğitim Merkezi ve Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi öğrencilerinin “HALK OYUNLARI” gösterileri büyük alkış ve beğeni topladı.
Yorum Yazın