DEMİRHAN MADENCİLİK
MALTAY GIDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Malkara’da Coşku İçerisinde Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Malkara’da Coşku İçerisinde Kutlandı
Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Malkara’da coşku içerisinde kutlandı.
YILMAZ MOBİLYA REKLAM

Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri kapsamında 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı saat 21.00’de belediye hoparlöründen İstiklal Marşı’mızın okunduğu esnada Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızda ellerinde Türk Bayrakları ile  balkonlara çıkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşı’mızı okuyup eşlik ettiler.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin ise Atatürk Anıtı önünde İstiklal Marşımızı coşku ve gururla okudular.

İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, araç korteji ile Malkara’nın cadde ve sokaklarını gezerek Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk BayramI’nı kutladı.

Evlerinin balkonlarına ellerindeki Türk bayraklarıyla çıkan ve güzel görüntüler oluşturan çocuklarımız ve vatandaşlarımız Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ve beraberindekilere sevgi gösterisinde bulundular.

Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ve gururla kutladıklarını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Evlerinde kaldığı ve Atamızın çocuklarımıza hediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu balkonlarında ve camlarında ellerinde Türk bayraklarıyla bizimle yaşadığı için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimize ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sağlıklı günlerde kutlayacağımız nice bayramlar dileği ile evde kalın sağlıkla kalın.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malkara'da gülümseten kareÖnceki Haber

Malkara'da gülümseten kare

Malkaralı muhtarlardan yangınzede vatandaşa yardım eliSonraki Haber

Malkaralı muhtarlardan yangınzede vatand...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar