DEMİRHAN MADENCİLİK
MALTAY GIDA

Başkanlar, Büyükşehir Bürokratları ile birlikte Malkara Yerel Basın Mensuplarıyla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkanlar, Büyükşehir Bürokratları ile birlikte Malkara Yerel Basın Mensuplarıyla Buluştu
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 17 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 14.00’teBelediye Meclis Salonunda Malkara’da gerçekleştirilen çalışma, proje ve yatırımları basın mensuplarıyla paylaşmak adına yerel basın mensupları ile bir araya geldiler.
YILMAZ MOBİLYA REKLAM

Gerçekleştirilen toplantıya; TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, İsmail Akkaya, Ahmet Nazif Balcı, TESKİ Malkara Şube Müdürü Nazmi Sağdıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları,Malkara Belediyesi Daire Müdürleri ve yerel basın mensupları katıldı.

Basın toplantısındaMalkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, TESKİ’nin ve Malkara Belediyesi’nin ilçemize 2014-2021 yılları arasında yaptıkları yatırımlar ve hizmetler hakkında detaylı açıklamalarda bulundular. 

Malkara’ya hizmet ettikleri 7 yıl boyunca yapılan alt yapı ve üst yapı yatırımları ile sosyal ve kültürel projeler hakkında verilen bilginin ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2021 yılında Malkara’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Malkara Belediyesi’nin yapacağı yatırımlar ve hizmetler ile ilgili projeler hakkında sunum eşliğinde basın mensuplarına bilgi verdiler.

 Yapılan bilgilendirmenin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, basın mensuplarının sorularını cevapladılar.     

YEREL BASIN MENSUPLARININ SORULARI İLE BAŞKAN VE BÜROKRATLARIN CEVAPLARINI VE PROGRAMIN SUNUMUNU VİDEOMUZDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malkara’da şofben patladı: Ev cayır cayır yandıÖnceki Haber

Malkara’da şofben patladı: Ev cayır cayı...

1915 Çanakkale Köprüsü, tarihi İpek Yolu’nu yeniden canlandıracakSonraki Haber

1915 Çanakkale Köprüsü, tarihi İpek Yolu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar