DEMİRHAN MADENCİLİK
MALTAY GIDA
cüneyt yüksel

Malkara Halk Eğitim Merkezi “Yıl Sonu Sergisi” ve “Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri” Törenle Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara Halk Eğitim Merkezi “Yıl Sonu Sergisi” ve “Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri” Törenle Açıldı
GEDİZ COŞKUN 2024 SEÇİM
Malkara Halk Eğitim Merkezi, “Yıl Sonu Sergisi” ve “Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri” düzenlenen törenle birlikte açıldı.
AHMET AKÇAY REKLAM

Malkara Belediyesi Kapalı Düğün Salonu’nda düzenlenen açılış törenine; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara İlçe Jandarma Komutanı İsmail Erdoğan, Malkara İlçe Emniyet Müdürü İsa Karasu, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya, Siyasi Partilerin Başkan ve Yöneticileri ve Temsilcileri, ADD Başkanı Lerzan Baykal, Belediye meclis üyeleri, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan, Malkara Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, kursiyerler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

155 KURSUMUZDA3419 KURSİYERİMİZLE BULUŞTUK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan yapmış olduğu açılış konuşmasında; 

“Pandeminin yok denecek kadar azalması ile birlikte özlemle beklediğimiz sergimizin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Bugün siz misafirlerimize kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünlerinden örnekler sergileyeceğiz.

Kursiyerlerimizin gerek kendi kullanımları gerekse aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla kurslarımızda öğrendikleri becerilerini daha da geliştirmeleri için var gücümüzle çalıştık.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Halk Eğitimi Merkezi olarak kurs almak isteyen vatandaşlarımız ile kurs vermek isteyen Usta öğreticilerimizi uygun mekanda pandemi kuralları çerçevesinde bir araya getirme görevini yerine getirdik. Bu anlayışla tüm kurumlarla işbirliği yapmaya devam edeceğiz. Pandeminin artık yok denecek kadar azalmasıyla birlikte kurs ve kursiyer sayılarımıza artışlar oldu. 01 Ekim 2021 ve 31 Mayıs 2022 ayları arasında 155 kursumuzda 1721 erkek 1698 bayan olmak üzere 3419 kursiyerimizle buluştuk.

Çalışmalarımıza destek olan en başta Sayın Kaymakamımız Kerem Süleyman Yüksel olmak üzere Sayın Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’a, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Saraç’a, tüm kurum ve okul müdürlerimize, görev alan kurs öğreticilerimize, kursiyerlerimize kurumumuz adına teşekkür ederim.

Hayat Boyu Öğrenme felsefesini uygun olarak diyoruz ki; Her düzeyde, her yaşta ve her yöredeki insanımızın katılacağı en az bir “Halk Eğitimi Kursu” mutlaka vardır” dedi.

YILSONU SERGİMİZE MALKARALI VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYOR, BEKLİYORUZ

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel; “ Emeği geçen usta öğreticilerimize, kursiyerlerimize ve idarecilerimize çok teşekkür ediyoruz. Pandemiden sonra bu yıl özlediğimiz sergimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 3 gün boyunca sürecek sergimize tüm Malkaralı vatandaşlarımızı davet ediyor, bekliyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından hayırlı olsun dilekleriyle kurdele kesimi yapılarak “Yıl Sonu Sergi” açılışı gerçekleştirildi.

Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve protokol üyeleri Malkara Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerinin ve kursiyerlerinin yıl içerisinde yapmış olduğu el işi çalışmaları sergileri incelediler ve yapılan işlere dair usta öğretici öğretmenlerden merak ettikleri konularda bilgiler aldılar.

Sergi bölümü gezildikten sonra Belediye Düğün Salonu’nun açık bölümünde Malkara Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları gösterisini izlediler.

Gerçekleştirilen Halk Oyunları gösterisi ve verilen ikramların ardından açılış programı son buldu.

Malkara Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Yıl Sonu Sergisi 02 Haziran 2022 Perşembe akşamına kadar açık olacak.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malkara Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi öğrencilerden yıl sonu "Resim Sergisi"Önceki Haber

Malkara Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi öğr...

Malkara Süt Üreticileri Birliği’nden “1 HAZİRAN, DÜNYA SÜT GÜNÜ” Basın AçıklamasıSonraki Haber

Malkara Süt Üreticileri Birliği’nden “1...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar