DEMİRHAN MADENCİLİK
ALTAY GIDA YILLIK REKLAM

Malkara ve Şarköy’de Hafta Sonunda Denetimler Devam Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara ve Şarköy’de Hafta Sonunda Denetimler Devam Etti
Malkara ve Şarköy ilçelerinde Polis ve Jandarma ekipleri tarafından şehirlerarası seyahat ve şehir içerisinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetimler yapıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması nedeniyle araç sürücülerine ve yayalara polis ve jandarma ekipleri tarafından denetim yapıldı. Araç sürücüleri ve içinde bulunan yolcuların seyahat belgeleri kontrol edildi. Belgesi olanların geçişine izin verilirken, olmayanlara ise cezai işlem uygulandı. 


Şarköy ilçesinde şehir içinde yapılan denetimlerde ise şehir içinde gezdiği tespit edilen ve kısıtlamaya uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulandı. Yetkililerden yapılan açıklamada ise, lütfen kısıtlama kurallarıma uyalım ve cezai işleme maruz kalmayalım. Kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz, denildi. Denetimlerin sıklıkla devam edileceği öğrenildi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koronada kritik seviyelere ulaşan Tekirdağ’ın Valisi Yıldırım: “Hastanelerimizde herhangi bir sıkıntı yok”Önceki Haber

Koronada kritik seviyelere ulaşan Tekird...

Malkara Kanser Şube Görevlilerine Teşekkür Belgesi VerildiSonraki Haber

Malkara Kanser Şube Görevlilerine Teşekk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar