DEMİRHAN MADENCİLİK
MALTAY GIDA

Malkara’da 100.Yıl Coşkusunu Hep Beraber Evlerimizde Kutluyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara’da 100.Yıl Coşkusunu Hep Beraber Evlerimizde Kutluyoruz
Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği 23 Nisan 1920 yılının üstünden tam 100.Yıl geçti.
YILMAZ MOBİLYA REKLAM

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında İç İşleri Bakanlığı tarafından alınan sokağa çıkma yasağı sebebiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.Yıl coşkusunu bu yıl evlerimizde yaşayacağız.

Ulusal Egemenliğimizin 100. Yılını coşkuyla kutlayabilmek için Malkara Belediyesi olarak ilçemizde bugün kurulan pazar yerindeki vatandaşlara ve esnaflara şanlı Türk Bayrağımızın dağımını gerçekleştirdik.

100.Yıl coşkusunu dolu dolu yaşamak için Perşembe akşamı saat 21.00’de tüm hemşehrilerimizi evlerinde İstiklâl Marşı’mızı okumaya davet eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;”

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Her yıl coşku ile kutladığımız 23 Nisan'ı koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler sebebiyle bu yıl evlerimizden aynı coşku içinde kutlayacağız. Büyük önder Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, milli bayramımız olan 23 Nisanlar’ı çocuklara armağan etmiştir.

Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesini ümid ediyorum. Atatürk diyor ki; ‘Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da milli egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.’ Mustafa Kemal ATATÜRK. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, şükran ve özlemle anıyor,  Türkiye Milletimizin ve bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” Dedi.                

                        


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malkara’da havada şaşırtan cisimÖnceki Haber

Malkara’da havada şaşırtan cisim

Malkaralı Minik Azra'dan anlamlı şiirSonraki Haber

Malkaralı Minik Azra'dan anlamlı şiir

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar