
Çanakkale'de 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programları, Malkara ilçesinde korona virüs salgını sebebiyle bu sabah yapılan sade bir çelenk sunma töreni ile tamamlandı.
Türk tarihinin en büyük zaferleri arasında yer alan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıl dönümü korona virüs engeline takıldı. Çanakkale'de 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sade bir çelenk töreni ile anıldı. Programa Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tnk. Albay Erkan Yıldız, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Siyasi Parti Başkan ve Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK başkanları ve temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri, gaziler, askeri erkân, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Anıta sunulmasına müteakip saygı duruşunda bulunulması, saygı atışı ve okunan İstiklal Marşı ile Şehitlik Abidesindeki tören sona erdi. Çanakkale Zaferi'nin 105. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü programı, Şehitlik Abidesinde yapılan törenin ardındankorona virüs salgını önlemleri kapsamında sona erdi.
Yorum Yazın