DEMİRHAN MADENCİLİK
ALTAY GIDA YILLIK REKLAM

Malkara'da 82 yaşındaki vatandaş "BİR ŞEY OLMAZ" lafına bakıp sokağa çıktı, ceza kesilince pişman oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara'da 82 yaşındaki vatandaş "BİR ŞEY OLMAZ" lafına bakıp sokağa çıktı, ceza kesilince pişman oldu
Malkara ilçesinde polisin ceza kestiği 65 yaş üstü vatandaş, “Bir arkadaşın 'bir şey olmaz' lafına bakıp, ben de çıktım geldim. Ama keşke çıkmasaydım” diye konuştu.

İlçe merkezinde Perşembe günleri kurulan semt pazarına alışverişe gelen 82 yaşındaki Ramazan Karabacakoğullarından, yaş sınırı nedeniyle zabıta ve polis engeliyle karşılaştı. Köyden geldiğini ifade eden yaşlı adam, “Bana bir şey olmaz dediler. Ben de çıktım köyden kasabaya geldim. Keşke gelmeseydim, bir daha yapmam, yazmayın bana ceza. Bir daha da dışarı çıkmayacağım” diye konuştu.


Yaşlı adamı uyaran Zabıta görevlisi de, “Vefa Sosyal Destek Grubu veya Malkara Belediyesi ile iletişim kurmanız halinde tüm ihtiyaçlarınız karşılanacaktır. Sokağa çıkmayın, sağlıklı kalın” dedi. 392 lira para cezası kesilen yaşlı adam, ihtiyaçlarının karşılanmasının ardından Malkara Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Gönence Mahallesi’ndeki evine götürüldü.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tahliye Olan Hükümlülerin Ulaşımı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarafından SağlanıyorÖnceki Haber

Tahliye Olan Hükümlülerin Ulaşımı Tekird...

Keşan’da özel hastane faaliyetlerine ara verdiSonraki Haber

Keşan’da özel hastane faaliyetlerine ara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar