DEMİRHAN MADENCİLİK

Malkara’da Toplu Sünnet Şöleni Coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara’da Toplu Sünnet Şöleni Coşkusu
1 mayıs
Malkara’da düzenlenen “Toplu Sünnet Şöleni” etkinliği, geniş katılımla gerçekleştirildi.
YILMAZ MOBİLYA REKLAM

Malkara Kaymakamlığı öncülüğünde, Uysal Madencilik sponsorluğunda Malkara’da düzenlenen “Toplu Sünnet Şöleni” etkinliği, Malkara 15 Temmuz Demokrasi Parkı(Belediye Parkı)’nda gerçekleştirildi.

Düzenlenen şölene; Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen İsmail Erdoğan, Uysal Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş Adamı Cengiz Uysal, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP Malkara İlçe Başkanı Ülya Ertan, Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Malkara Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Onur Durgun, İlçe Müftüsü Safi Çınar, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Ender Çeşme ve mahalle muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, Saygın Malkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Kemal Önder, Toplu Sünnet Şöleni etkinliği kapsamında sünnet olan 80 çocuk ve aileleri ile Malkaralı vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen şölen, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve Malkara İlçe Müftüsü Safi Çınar’ın duası ile başladı.

Kaymakam Yüksel: “Malkara olarak çok şanslı bir ilçeyiz, hayırla yarışan bir toplumuz”

Ardından kürsüye gelen Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Kaymakam Yüksel; “Biz Malkara olarak çok şanslı bir ilçeyiz. 1 seneyi aşkın bir süredir ilçemizde görev yapıyorum ve şunu memnuniyetle belirtmek isterim ki hayırla yarışan bir toplumuz. Gerçekten başta sanayicilerimiz olmak üzere, tüm Malkaralı hemşerilerimiz içinden geçtiğimiz Pandemi sürecinde yardımlaşmanın, dayanışmanın en güzel örneklerini gösterdiler. Gerek kamu kurumlarımızın ihtiyaçları konusunda, sağlık kuruluşlarımız başta olmak üzere gerekse bu süreçte ihtiyaç sahibi duruma düşmüş vatandaşlarımıza kol kanat germek, destek olmak için adeta Malkaralı hemşerilerimiz yarıştılar. Ama onların içerisinde biri var ki; hayırda yarışı başka bir seviyeye taşıdı. Bu organizasyonun nasıl gerçekleştiğini kısaca size özetleyeyim. Bizim aslında niyetimiz, İlçe Devlet Hastanemizde sünnet operasyonlarının yapılacağını duyurmaktı. Halkın geniş kesimlerine duyuralım, sünnet yaşına gelmiş çocuklarımız da hastanemize gelsinler ve de sünnetlerini gerçekleştirelim istiyorduk. Orada Sayın Uysal Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Bey devreye girdiler. Dediler ki; hem teşvik etmek olsun, hem çocuklarımızı sevindirmek olsun dediler ve de bunu bir etkinliğe, şölene çevirelim istediler. Sağ olsunlar bugünkü organizasyonda büyük emek sahibiler. Hem çocuklarımızın sünnetlerini birebir takip ettiler, hem de bugün çocuklarımızın kıyafetlerinden, takdim edeceğimiz hediyelerine kadar her şeyi organize ettiler. Tabi ki emeği geçen çok fazla kişi var. Onlara teşekkürle konuşmamı sonlandırmak istiyorum. Her şeyden önce Sayın Milletvekilimize katıldıkları için bugün teşekkür etmek istiyorum. Protokol üyelerimize ve siz sevgili misafirlerimize teşekkür ediyorum. Onun dışında Malkara Devlet Hastanemiz, malum 1,5 yıldır Pandemiyle yoğun bir şekilde mücadele ediyorlar. Sadece bu sünnet organizasyonu için değil, bu süre zarfındaki emeklerinden dolayı, tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Sünnet organizasyonunda yer alan değerli doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Yine AK Parti İlçe Başkanımız Gökhan Bey sağ olsun, bu süre zarfında hastane, Kaymakamlık ve Uysal Madencilik arasında mekik dokudu, çok ciddi emek sarf etti. Ona da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Ve tabi ki Uysal Madencilik’e, Uysal Ailesi’ne, başta Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Uysal olmak üzere, çalışanlarına ve değerli ailesine şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Çocuklarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Mustafa Yel: “Hayır işlerinde yarışan Malkara’mız…”

Ardından kürsüye gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise; “Bugün burada çok güzel bir sonbahar gününde, gençliklerinin ilk heyecanını yaşayacak olan çocuklarımızın heyecanını paylaşmaya ve onların çok değerli ailelerinin bu mutlu günlerini paylaşmak üzere aranıza koşa koşa geldim. Ve iyi ki de geldim diyorum. Çünkü burada herkesin kalbinin birleştiğinin, omuz omuza, adım adım geleceğimizi hep beraber çizmek üzere kalplerin birlikte attığını görmenin büyük bir mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle Kur’an Tilaveti ve ardından da Mevlid-i Şerif ile ruhumuzun adeta coştuğu, gönlümüzün iyi bir şekilde bu dini duygular içerisine akmış olduğu başlangıçtan sonra, Sayın Kaymakamımızın da söylediği gibi birlik ve beraberliğin aslında başaramayacağı hiçbir şey yok. İşte bizim büyük Türk milletimizin, gerçekten bugüne kadar, tarih boyunca başarılarında ve uzun yıllar boyunca dünyayı yönetebilme kabiliyetinin arkasında yatan, işte bu milletimizin birlik ve beraberlik ruhudur. İyi günde de kötü günde de bir ve beraber olmayı bilen milletimiz Allah’a şükürler olsun ki dimdik ayakta ve 21. yüzyılın da Türkiye’nin 100 yılı olacağına dair büyük adımlarla yoluna devam etmektedir. İşte geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye bırakabilmek için yurdumuzun dört bir yanında çalıştığımız gibi Tekirdağ’da da büyük eserleri Allah’a şükürler olsun ki görüyoruz, görmeye devam edeceğiz. İşte Malkara’mıza gelirken yoğun bir çalışma sonucunda inşallah 18 Mart 2022 tarihinde açılacak olan Çanakkale 1915 Köprüsü’nü ve onun otoban çalışmasını gördüğümüzde gerçekten gururlanmamak mümkün değil. Bu ülke hepimizin. Biliyoruz ki durmadan çalışmak bu aziz millete çok yakışmakta. Özellikle bugün burada bu törenin düzenlenmesinde, başta Kaymakamlığımız olmak üzere bu konuda büyük bir maddi ve manevi özveri ile bu çalışmanın arkasında duran Uysal Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cengiz Uysal ve değerli ailesine, sağlık çalışanlarına ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşte bu birlik ve beraberlikle, hayır işlerinde yarışan Malkara’mız, Tekirdağ’ımız, devletin de gösterdiği yön ve istikametle çok daha iyi işler yapılacağına dair bize işaretler vermektedir” diye konuştu.

Ardından, “Toplu Sünnet Şöleni” kapsamında çocuklar için hazırlanan bisikletler, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Uysal Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Uysal tarafından takdim edildi.

Günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından, etkinliğe katılan sünnet çocukları için animasyon ekibi tarafından, dans gösterileri, bilmeceli yarışmalar, illüzyon ve akrobasi şovları ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Programa katılanlara ayrıca pilav ikramı da yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TBMM Başkanı Şentop, Trakya’nın en büyük sokak hayvanları geçici bakım evini açtıÖnceki Haber

TBMM Başkanı Şentop, Trakya’nın en büyük...

Tekirdağlıları heyecanlandıran 'Teleferik' paylaşımıSonraki Haber

Tekirdağlıları heyecanlandıran 'Teleferi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar