
2022 yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda sandığa giden Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Başkan İsmail Şen'le 4. Kez yola devam dedi.
Malkara ilçemizde faaliyet gösteren birçok odanın seçime gideceği 2022'de yılın ilk oda seçimini Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası gerçekleştirdi. 11 Ocak 2022 Salı günü Belediye Kapalı Düğün Salonu'nda yapılan 2022 yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda, Divan Başkanlığı’nı Tekirdağ Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kahraman, Başkan Vekilliği’ni Malkara Kahveciler Odası Başkanı Osman Alcan, Katip Üyelikleri ise; Ali Pehlivanoğlu,Ümit Aksoy ve Mustafa Kurt tarafından yapıldı. Üç listeyle girilen seçimde Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Şen 4. kez Başkan seçilerek güven tazeledi.
279 üyesinin oy kullandığı Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Seçimli Genel Kurulunda Mavi liste ile 105 oyla seçimleri 4. kez kazanan mevcut başkan İsmail Şen oldu. Kırmızı lise ile yarışan Aykut Yeniceli 89 oy alırken, Beyaz liste ile yarışan Özcan Kılıçkoç ise 85 oy aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı.
Başkan İsmail Şen'in 4. kez Başkan seçildiği Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluşuyor
Yönetim Kurulu Asil :
Zekeriya Özer
İbrahim Öztürk
Erol Sertsöz
Fatih Yavuz
Mehme Dönerçark
Ahmet Kurt
Yönetim Kurulu Yedek:
Ali Pehlivanoğlu
Mehmet Can
Erol Bekem
Haluk Özen
Hasan Kif
Abdullah İlbasan
Tacettin Yasinoğlu
Denetleme Kurulu Asil:
Murat Dut
Rasim Erken
Ahmet Baş
Denetleme Kurulu Yedek:
Aykut Kurt
Selçuk İşgüzar
Metin Çınar
Yorum Yazın