DEMİRHAN MADENCİLİK

Tekirdağ'da vahşet: Öldürdüğü gelininin cesedini parçalara ayırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağ'da vahşet: Öldürdüğü gelininin cesedini parçalara ayırdı
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde gelinini bıçakla öldürerek parçalara ayıran ve çöp torbası içinde aracının bagajına koyan kayınpeder gözaltına alındı.

Olay, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi Ortanca Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 65 yaşındaki Fehmi A., oğlu evde olmadığı sırada 2 çocuk annesi Kırgızistan uyruklu gelini Ayat A. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Fehmi A. eline aldığı bıçakla gelini Ayat A.’yı bıçakladı. Gelinini parçalara ayıran Fehmi A. cesedin bir kısmını evde çöp kovasına bir kısmını da araba bagajına koydu. Çığlık sesleri üzerine ihbar alan polis ekipleri olay yerine geldi. Fehmi A. suçunu itiraf ederek polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan Fehmi A.’nın işlemleri sürüyor.


Öte yandan ölen Ayat A.’nın cenazesi, savcılık ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesine gönderildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ceviz büyüklüğünde yağan dolu tenteyi ve masayı delip geçtiÖnceki Haber

Ceviz büyüklüğünde yağan dolu tenteyi ve...

Tekirdağ merkezli 3 ilde operasyon: 40 gözaltıSonraki Haber

Tekirdağ merkezli 3 ilde operasyon: 40 g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar